Mendoza

Mandag den 5. maj 2014  San Rafael, Argentina
Det er ren køredag i dag. Vi skal til Mendoza. Vejret er lidt overskyet, men det er fint kørevejr, meget lidt vind. Vi har en campingplads her, og den kører vi efter. GPS’en tager os igennem hele byen, det virker i hvert fald sådan.

Da vi endelig finder campingpladsen, kommer en mand ud og siger her er lukket i dag, men i morgen er der åben. Erik siger vi gerne vil have flere dage, så vi bliver lukket ind. Her er det hele og godt internet. Vi ser på nettet at min mor er faldet og har fået et skinnebenssår, men at hun er hjemme. Lone har skypet hende og hun har det godt. I morgen må vi prøve at skype hende. KM 249

Tirsdag den 6. maj 2014  Mendoza, Argentina
Vi får talt med min mor, og hun virker som om hun har det godt. Hendes ben er hævet, men ellers går det godt. Vi får lavet lidt hjemmeside og dagbog.

Onsdag den 7.maj 2014  Mendoza, Argentina
Der kom to tyske familier i går med i alt 5 børn. Det ældste barn er knap 8, så nu er der liv på campingpladsen. Her til morgen kom en svensk pige med sin australske ven. De er i telt og er væk hele dagen.

Vi får lavet hjemmeside og dagbog. Vi fører også regnskab med det vi bruger hernede. Hvis det bare er normalt, bruger vi mellem 7.000 – 9.000 DKK pr. måned. Det er ikke galt.

Torsdag den 8. maj 2014  Mendoza, Argentina
Vi tager ind til Mendoza i dag med de tyske familier. Konerne tager børnene i ZOO og fædrene skal ind og veksle. Vi går med fædrene. Vi tager bussen ind, og det koster under 2 DKK pr. næse. Vi tager først ind for at veksle.

Tyskerne har spurgt campingfar og fået adressen på en. Det er i en lejlighed. Vi skal først låses ind af døren ved indgangen til opgangen. Derefter op på etagen og finde lejlighed 7. Så bliver vi lukket ind. Han vil give kurs 10,40, en god kurs her er vi alle enige om. Vi får vekslet og derefter går vi hver sin vej. Vi skal finde vaskeriet og turisten m.m. Det er en OK by og vi kan gå stille og roligt rundt. Vi får også noget mad. Det er OK og en flaske Malbec. På restauranten koster den 26 DKK, ikke galt. Vi tager bussen hjem igen. Her er kommet 2 nye campere. Den ene fra Schweiz. Vi taler kort med dem. En fin dag.

Fredag den 9. maj 2014  Mendoza, Argentina
Det er i dag vi skal vaske, så af med sengetøjet, og saml alt vasketøj sammen. Vi skal helt ind til byen for at finde vaskeriet. Det bliver afleveret og så kan vi hente det i morgen inden 13. Så går vi ellers rundt i byen og ser den. Der er nogle områder, hvor det virker som om det ikke er et godt område og andre er med store huse m.m.

Vi går ud til først det historiske område og derefter til den store park San Martin. Der er en skulptur, som man bør se. Da vi kommer derud i parken, ser vi at der er 3 km til statuen og det samme tilbage igen. Det gider vi ikke. Vi tager bussen hjem. Hjemme snakker vi en del med Ernst, svejseren. De har været i Australien og fortæller, at det ikke er noget stort problem at komme ind. De rejste ind i Darwin. Det har igen sat en masse tanker i hovedet på os.

Lørdag den 10. maj 2014  Mendoza, Argentina
Vi skal hente vasketøj i dag. Vi taler dog med nogle af de andre vedr. vindistrikterne. De har fundet en campingplads i vinområdet og har fået en masse brochurer om det på turisten. Efter vi har hentet vasketøjet går vi rundt i byen.

Vi tager til turisten og får nogle brochurer. Vi får også lidt at spise på Pub Liverpool. Et meget hyggeligt sted, desværre havde Erik ikke kameraet med. Tilbage på campingpladsen får lidt mere snak med Ernst og Susanne.

Søndag den 11. maj 2014  Mendoza, Argentina
Det er rengøring i dag og hjemmeside.

Mandag den 12. maj 2014  Mendoza, Argentina
Det er hjemmeside i dag. Erik bliver endelig færdig. Det er også svært når vi samtidig skyper min mor, Michael og Lone. Der løber nogle timer på. Vi er de sidste tilbage på campingpladsen.

Gallery Mendoza

Dette indlæg blev udgivet i Syd Amerika 2014. Bogmærk permalinket.