Darwin

Mandag den 26. juni 2017  Mt. Bundy Station, NT
Vi tager en dag til, hvor vi får gjort grillen ren og vasket bilen udvendigt. Det er et godt sted at gøre det. Da vi går i seng er himlen helt rød – det ligner ildebrand længere væk.

Tirsdag den 27. juni 2017  Mt. Bundy Station, NT
Det er videre i dag. Vi mangler nogle få ting, så dem køber vi lige i Adelaide River – meget dyrt.

IMG_7375.jpg

Her ser vi også at prinsesse Mary er gravid, vi bliver nød til at købe bladet. Vi vil helt ud til havet, men da vi ser en fin campingplads meget før tager vi den i 2 dage. Det er en meget stor plads, med egne ferskvands krokodiller m.m. KM 92

Onsdag den 28. juni 2017  Tumbling Waters, NT
Det er ren afslapning. Vi gør klar til at pakke rygsækkene. Håber det hele kan være der. Det er rigtig varmt – for varmt.

Torsdag den 29. juni 2017  Tumbling Waters, NT
Det er videre i dag. Vi kører først forbi Berry Springs – et lille vandfald med lidt varmt vand, ikke så koldt som i Lichtfield. Rigtigt dejligt. Herefter er det til en farm, hvor vi skal være de sidste 2 dage og gøre bilen i stand. Da vi kommer dertil siger de at de ikke tager motorhome og desuden har de ingen strøm. Kedeligt.

IMG_7371.jpg

Vi tager så ind til Darwin på Discovery, hvor vi boede sidst. Alt booket, men prøv Free Spirit Resort. Det ligger lidt længere væk fra Darwin. Det prøver vi. Her er næsten fyldt, men vi får en plads i dag og kan flytte til en bedre plads i morgen. Det må vi tage. 52 AUD pr. nat – noget dyrt. Den plads vi har ligger lige ved toiletterne og der er ingen vand. Vi går rundt og ser på hele resortet. Det er meget stort, og her er 3 pools. Desværre er det også børnenes ferie, så her er tonsvis af børn.

IMG_7416.jpg

Det må være derfor alt er udlejet. Ved poolen møder vi en dansk familie, som næsten lige er kommet. Vi får en snak med dem. Om aftenen er der underholdning i baren ved den store pool. Vi går derned. Kl. 19.30 kommer nogle ældre damer og synger. De har 2 sæt og det første er bedst. En god dag alligevel. KM 76

Fredag den 30. juni 2017  Darwin, NTDet er rengøring af bilen, vasketøj og rydde alt op i bilen. Vi pakker først i morgen. Vi har fået en bedre plads i dag hvor der også er vand.

Lørdag den 1. juli 2017  Darwin, NT
Det er tidligt op, i bad og så vaske sengetøj og håndklæder. Der er en mail fra Mick, han kommer og henter os her. Bilen skal på storage med det samme. Vi får pakket det hele med lidt besvær.

IMG_2510.jpg

Vi møder Mick ved indgangen, får afleveret bilen og så får vi en tur rundt i byen. Mick og Marg bor i en meget lækker lejlighed – 8. sal med udsigt ud over havet.

IMG_7457.jpg

Det er dejligt at møde dem, og især Marg, som vi ikke har mødt før. Det er Territory Day i dag, så fra kl. 18-23 må man affyre fyrværkeri, og det gør man.

IMG_2512.jpg

Vi tager ud og spiser, og hele byen m.m. er ude og køre, så det er svært at komme frem. Restauranten ligger ud til havet og vi ser / hører meget fyrværkeri.

IMG_2526.jpg

Vi har aldrig set så meget før, så længe. Hjemme igen på altanen ser vi også meget fyrværkeri. En rigtig dejlig dag.

Søndag den 2. juli 2017  Darwin, NT
Vi skal med Mick ud og fiske / se krokodiller / fugle i Mary River Billabong. Vi tager Micks båd med på en trailer. Det tager knap 2 timer at køre dertil og vi har en fantastisk dag.

IMG_7411.jpg

Vi ser nogle krokodiller, sort halset stork m.m. Vi prøver også at fiske og fanger nogle forskellige fisk, men Mick frigiver det hele. Så kan vi fange dem igen. Vi har det rigtigt godt sammen med Mick og Marg, og vi aftaler at de vil komme til juni og være 3 måneder i vores camper i 2018. Mick arbejder stadig.

Mandag den 3. juli 2017  Darwin, NT
Så er det videre i dag. Mick skal med bussen kl. 6, så ham sagde vi farvel til i går. Marg kører os i lufthaven, hvor vi får noget frokost før vi tager flyet til Sydney. Vi skal med Virgin Australia, så der er ingen underholdning eller lignende. Vi bor på et hotel tæt på lufthavnen. I morgen er det hjem mod Danmark, hvor vi lander om formiddagen den 5.


Dette indlæg blev udgivet i Australien. Bogmærk permalinket.